web analytics
Gå till innehåll

Semester i Göteborg

Har haft en liten minisemester med Fredrik, Nellie, Sebastian, Pontus och Beatrice. Vi åkte och gästade Beatrice i Göteborg. Haft fina dagar tillsammans med dom. Vi har varit på olika lekplatser där barnen har fått springa och leka. Idag åkte vi in till stan och gick i parken Trädgården. Vilken underbar park. Dit ska vi gå när det är sommar. Kan tänka mig att det är vackert där då.

Vi har ätit ute, fikat och sett en massa vackra blommor. Naturen är så vacker. Synd att det finns folk som förstör den.


Sitter i bilen nu och är då på väg hem. Passade på att göra min hemuppgift. Ska ju lyssna på förra veckans session. Den väcker många tankar. Jag vaknade I morse efter drömmar som gjorde allt för att hålla sig kvar. Det går i perioder det där med drömmarna. Jobbigt dock...för jag vet aldrig när dom slår till. Ibland vaknar jag kallsvettig och orolig. Sömnen blir lidande. När I hela fridens namn ska det bli bra???

Har börjat med en behandling som heter EMDR och det kunde bli så att drömmarna kunde komma tillbaka...eller bli lite värre. Jag hade hoppats på att skonas men nej då! Jag ska på ännu en session I morgon men sedan blir det uppehåll i två veckor. Min terapeut ska på semester. Hon ska till Nepal. Jag är inte alls avundsjuk 😉 hahaha. Men det är henne väl unnat!

Jag hoppas att ni har det bra. Sköt om er. Kram kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: