web analytics
Gå till innehåll

Semesterfirare

Mats Alm var inte så sjuk som man trodde. Han lider inte av en allvarlig psykisk störning och kan inte dömas till vård vid en fällande dom i tingsrätten.

Hemskt att veta att han kan mörda sin blivande fru utan att blinka. Kan inte förstå hur en människa kan skada en annan så på det sättet. Skada o skada. Han mördade henne. Ja jag vet. Domen har inte kommit än o då ska jag kanske inte skriva att han har gjort det.

Läs mer i aftonbladet

Har precis sett klart på allsång på skansen. Robban Broberg skulle varit med men han hade fått hjärnskakning. Det var bra artister med idag. Vi skulle ha sett Lotta på Liseberg i går. (för visst gick det i går), men missade det.

Just nu så är det fotboll som gäller. Iaf för sambon. Denna fotboll. Den förstör alla kvällar i veckan. Visst. Jag tycker oxå om fotboll men att höra detta sorl varje kväll. De tjuter o blåser och skriker.

Det märks att det är sommar nu. Turisterna börjar strömma in. Det är mycket på jobbet nu och än mer i morgon. Varmt har det med varit. Jag vet, man ska inte klaga. Jag gör inte det heller men jag hade önskat mig en fläkt!

Gick upp till pappa en stund idag. Ska ta med honom i morgon till marknaden som vi har i stan. Den är inte stor men tillräckligt för att göra av med pengar 😉

De har lovat 30 grader i helgen. Hoppas på det för då ska vi ta en tur genom Öland. Åker på morgonen (förhoppningsvis), sen tar vi en tur och stannar till och njuter av naturen. Kanske blir det en o annan loppis med. Jag lär ha min kamera med mig!

Beatrice lekte med en kompis idag. Hon hade haft roligt. Benjamin var kvar på fritids tills vi hämtade honom vid 16:30. Lovade barnen att stanna till vid lekplatsen när jag hämtat barnen i morgon. Var lite stressigt idag.

Nu ska jag nog ta en dusch o sen gå o lägga mig o läsa lite. Ha en fin kväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: