web analytics
Gå till innehåll

Semesterlängtan

Då var det fredag och vi går mot helg. Så skönt. Det har varit en vecka med full fart kan man säga. Jag skulle behöva en liten semester känner jag men jag får vänta med det till Juli månad då vi ska till Böda. Längtar redan. Vi skulle egentligen åkt med till Åland i maj men då jag ska opereras så kunde vi inte. Annars hade det varit skönt med en kryssning. Jag och Fredrik brukar spela på de enarmade banditerna där. Inte för mycket pengar utan för 30-40 kr ca.

Numera finns det ju sådana spel på internet. Slots online heter det. Jag kikade in och såg att de hade en hel del spel som verkade vara roliga. Jag gjorde mig medlem och spelade. Ja inte för riktiga pengar utan man kunde välja om man ville spela för riktiga pengar eller för låtsaspengar. Det tyckte jag var bra. Man hör ofta att någon vinner stort på spel och tänk om man själv hade gjort det en dag. Vad skulle man göra för pengarna? Jag hade tagit familjen på en semesterresa som vi sent skulle glömma.

Har du vunnit på spel någon gång? Vad gjorde du för pengarna?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: