web analytics
Gå till innehåll

Semestern snart slut 

Sista kvällen med gänget som det heter. I morgon är sista semesterdagen. Det har varit härliga dagar här på Böda sand. I förrgår var det uppträde på den stora sommarscenen. Mollie Lindén och Sean Banan gästade campingen. Tobbe trollkarl var värd. Det var mycket folk. 

Jag stod med Hampus i klungan som väntade på att få träffa Mollie och Sean Banan. Hampus ville ha deras autograf. Folk knuffade och trängde sig. En mamma kom med tre barn i släptåg. De drog från i kön och mamman brydde sig inte om de trampade ner andra barn på deras färd.  Hon knuffar till mig och Hampus samtidigt som folk bakom oss knuffade sig framåt. Det resulterade i att jag blev påknuffad på en pappa som stod snett framanför mig och Hampus. Han förmanar mig att inte knuffas.

Ursäkta mig för att folk tränger sig före och knuffar bort mig. Det är inte så lätt att råka knuffa på någon annan då !!!

Mamman som drog fram som en ångvält med sina barn råkade komma bak när vakterna ändrade gång in till artisterna. Karma tänkte jag. När vi står näst på tur att få gå in så kommer samma mamma med sitt ena barn och frågar vakterna om de kan få sätta sig innanför grindarna där artisterna är för hennes barn har harklaustrofobi!

?????????????

Va??? Hörde jag rätt. Har barnet klaustrofobi??? Barnet är runt 9-10 år. Brukar man inte gå undan med barnet om han eller hon har klaustrofobi? Nej man går längre in i klungan istället! Tummen upp för denna mamma! Eller inte! Jag tyckte så synd om barnet och kunde inte hålla tyst längre så jag sa till henne att det var det sämsta jag har hört.  Jag kunde inte låta bli och säga till henne att hon var en suverän mamma som drog in sitt barn bland hundratals människor där barnet får trängas och då må dåligt. Stor applåd! 
Jag är inte den bästa mamman men jag värnar om mina barn. Jag skulle aldrig i mitt liv utsätts mitt barn på detta sätt. Jag hade hellre väntat till sist. Stackars flicka. Hon mådde så dåligt!

Idag har vi legat vid poolen. Det går varit så varmt så man kunde inte låta bli att hoppa i. Fredrik går ut som tjänar på dagen i morgon men är det fint väder så stannar vi kvar o badar lite. Jag hoppas ni har haft en fin helg. Kram på er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Semestern snart slut 

  1. Pingback: Karma is the bitch

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: