web analytics
Gå till innehåll

Semestra i Sälen

Jag är mer typen som älskar sol och värme men är samtidigt en person som gärna upplever sådant som jag aldrig har upplevt tidigare. Jag vill testa på nya saker och njuta av det som livet har att ge.

Min man brukar säga ibland om vi inte ska åka skidor i Sälen till exempel och jag har alltid sagt Nej tack. Men jag börjar fundera på om det inte är något som man borde testa i alla fall minst en gång i livet. Det är ju en semesterort jag aldrig tidigare varit på så det kan ju faktiskt bli en mycket positiv överraskning. Eller hur?

Att ta med sig en bra bok och sitta vid någon brasa i en av de mysiga stugorna med varm choklad i handen lockar ju faktiskt en hel del. Eller vad säger du? För att inte gilla snö så mycket så låter det faktiskt väldigt lockande. Ju mer jag tänker på det ju mer så känner jag att jag mycket väl skulle kunna åka till Sälen för att njuta bort en vecka eller två tillsammans med min älskade familj.

Jag tror inte att jag skulle åka några skidor för jag har aldrig stått på ett par, men i min ungdom så åkte jag på en miniskida. Idag skulle det nog kallas för snowboard. Det var roligt. Dock så var inte backarna så stora men ändå. En upplevelse var det i alla fall.

Sälen

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

18 reaktioner på ”Semestra i Sälen

  1. Emelie Karlsson

    Jag är heller inte duktig på skidor men tycker landskapet är väldigt vackert! Jag är väl mer den som fixar fika och mat i stugan och minglar runt haha! Men jag tycker ni borde åka för att uppleva det! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: