web analytics
Gå till innehåll

Sent med paradise Hotel

Ja då var denna dagen snart till enda. Skönt det för jag är trött. Åkte ut till svärmors hus och gick ut med Elsa. Hon är för söt. Det var skönt att sitta där ute med bara Elsa. Det var lugnt och fridfullt. Fin utsikt och vädret var skönt. Det blev lite läsning i min bok, sedan så bara fanns jag. Rätt skönt att bara kunna göra det med för en gång skull. Elsa är för rolig för hon grymtar som en liten gris när hon ska nosa på marken. Hon var jätteduktig häromdagen för hon såg tre harar men inte en enda gång ville hon springa iväg och jaga dom. Ni som inte vet vem Elsa är kan jag berätta för att Elsa är min svärmors hund 🙂 En bild på henne kommer i morgon.

Jag har lagat en tand i underkäken. Idag en vecka efteråt så har jag fått förkylning i tandköttet och jag är så rädd för att jag ska få en inflammation. Så typiskt att det ska bli så efter man har varit hos tandläkaren. Borde det inte bli bättre efter man varit där?

Big Brother har börjat. Vi kan bara se det i sovrummet och jag vill inte sitta där inne och titta på TV då sonen fortfarande sover där inne. Att se på TV går väl bra men inte när han är vaken tycker jag. Det är skola i morgon och han behöver sin sömn. Jag såg gårdagens avsnitt tidigare ikväll och jag har ju redan några som jag INTE tycker om. Jag ska inte döma  någon men det är personer som jag inte alls hade gått ihop med.

Paradise Hotel går ju oxå sent på kvällarna. Det programmet har jag aldrig tidigare sett på och nu när jag ser på det så förstår jag varför. Ändå så kan man inte låta bli att titta. Man vill ju se vem som åker ut! Jag förstår dock inte hur de ska få fram en vinnare när de hela tiden tar in nytt folk hela tiden.

Nu ska jag upp och göra mig i ordning för sängen. Känner mig förkyld och har ont i vänster sida i ansiktet. Ni får ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: