web analytics
Gå till innehåll

Ser det positivt

Jag trodde att våren var kommen, men det verkar som att vintern inte vill släppa taget riktigt. Det är minusgrader och fruktansvärt kallt (tycker jag iallafall)

Igår var jag på terapin. Så trött jag var efteråt. Hjärnan arbetar på högvarv. Minnesbilder, tankar, jobbiga känslor. Ja dom avlöste varandra. Ibland blir jag så trött på mig själv. Jag vill orka, kunna mer än vad jag gör och kan. Ibland så känner jag mig så feg som inte vågar...men ändå så är jag på rätt väg. Tar lite längre tid bara. Försöker se det positiva I allt ändå.

Samma tid nästa vecka, sedan är det uppehåll en vecka. Påsken kommer emellan. Ska försöka och njuta av dom lediga dagarna. Har några planer men jag ska ändå på något sätt ta dagarna som dom kommer.

Idag ska jag faktiskt bara ta det lugnt. Ta hand om mina hundar och bara vara. Behöver vila mitt huvud. Jag hoppas att ni alla har det bra. Önskar er en fin dag. Kram kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.