web analytics
Gå till innehåll

Sex dagar kvar

Vid denna tiden om en vecka så är jag förhoppningsvis opererad. Jag ska inte sticka under stolen med att jag inte överväger att inte operera mig. Jag överväger för och  nackdelar. När jag har gjort det så finns det fler fördelar än nackdelar. Men efter en operation så kan det bli komplikationer och då kan backdelarna bli fler än vad dom är idag.

Jag är nervös inför narkosen. Tänk om jag inte vaknar upp igen? Vad ska mina barn då känna och tänka? Sen o andra sidan så opererar jag mig inte så är riskerna större med följdsjukdomar. Stroke och hjärtinfarkt ligger när till hands.

Men jag har bestämt mig. Jag ska operera mig men jag är ner nervös. Min svär mor sa till mig häromdagen att hon hade inte opererat sig utan hon hade tagit långa promenader varje dag i stället. Jag gör ju det och jag går på min shake men jag kan ju inte leva på shake hela livet. Jag går ju upp i vikt bara jag tittar på maten och då har de tagit prover på eventuella förändringar som jag inte har.

Nej en operation blir det och jag hoppas att det ska gå bra. Inte bara själva operationen utan även efteråt.

Idag har jag Pontus och Beatrice hemma. Pontus var lite febrig i går eftermiddag. Han slocknade tidigt och han frös sa han. Han är pigg nu och har inte haft feber i natt men han får vara hemma iaf utifall att. Beatrice hade ont i huvudet och mådde inte bra hon heller. Det är väl något skit som går nu.

Idag skulle jag varit hos doktorn i Kalmar men han är fortfarande sjukskriven. Jag fick en annan tid hos en annan läkare men får då vänta i en månad för att få den. Hoppas han inte blir sjuk nu.

Det går snabbt mot avslutning nu. Tove tar studenten och hon ska ha barn. Det är uträknat samma dag men jag hoppas hon kan gå ut den dagen utan att vattnet går. Hon har sammandragningar ibland men det kan man ju ha någon vecka innan förlossningen. Vi ska in i veckan i alla fall och kpa blöjor till den lilla. Det går åt i början.

Nu ska jag ta min shake och sedan får jag börja dagen med att plocka undan lite. Ha en fin dag.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.