web analytics
Gå till innehåll

Sex med okänd?

Det närmar sig påsk och barnen ska klä ut sig till påskkärringar.Härlig tradition det där. Våren står utanför dörren och man hör fåglarnas ljuva sång. Helt underbart!

Idag har vi fått i ordning i butiken. Så skönt. Så i morgon slår vi upp dörrarna. Så härligt att vara i gång igen.

Vi har precis ätit middag. Kycklinggryta och potatisklyftor. Det var både gott o trevligt. Sitter med en kopp kaffe nu o bara njuter av stunden. Tvillingarna o Stéphanie är ute o sparkar på sina sparkcyklar o de minste ser på Nalle Puh.

Jag ska se på Navy CIS i kväll. Sen blir det antingen House eller The mentalist. Jag spelar in det ena o ser det andra. Det är bara det att jag hinner sällan se de inspelade programmen. Har inspelat från de sista två veckorna o nu blir det den tredje.

Ja ja. Så är det.

Expressen hade en fråga som löd: Skulle du Om du fick en miljon skulle du ligga med någon okänd?

Undertill ser ni svar som folk har kryssat i.

För mig är det ofattbart. Jag skulle aldrig sälja min kropp på det sättet. Jag dömer inte dom som väljer att göra det. Det är upp till var o en. Jag tryckte på aldrig iaf. Vilken skulle du trycka på?

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

1 reaktion på ”Sex med okänd?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: