web analytics
Gå till innehåll

Shopping till akuten

Jag o flickorna åkte in till Kalmar för att ha en tjejdag. Vi shoppade och shoppade.  Vi hamnade på H&M. Man hamnade mitt i 70-talet.  Jag trodde ABBA tiden var förbi, i alla fall när det gäller kläderna.

image

Sen skulle jag in till min samtalskontakt.  Hon blev lite försenad men det förlorade jag inget på. Vad hade jag gjort utan henne?  Det känns så skönt med en neutral person. Jag kan prata om allt utan att hon dömer. Inte som jag vet i alla fall 😉 Jag har gått hos henne i 10 år och jag tror hon känner mig bättre än vad jag själv gör.

Det var skönt o ventilera lite. Jag hade inget speciellt att förtälja egentligen. Förra gången som jag skulle till henne lämnade jag återbud. Hade haft ångest och jag fixade inte att gå utanför dörren bara. Så är det ibland.

Efter besöket hos henne så gick vi till akuten. Tove var där och kollade upp sin huvudvärk. Vi andra satt i väntrummet och jag blev sugen på kaffe. Deras kaffemaskin stal mina pengar. De tog femman men behöll kaffet
Snällt. Vi gick till pressbyrån o köpte varm choklad och kanelbulle.  Dock så kunde jag inte dricka upp allt för mitt socker höjdes, men det var gott så länge det varade.

image

Nu sitter vi på bussen som ska ta oss hem. Vädret är bättre nu än när vi åkte in. Det öste ner så vi fick springa in o köpa paraplyer. Ni får ha en fin kväll. Ha överseende med mina stavfel. Mon mobil lever ett helt eget liv ibland. Sköt om er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: