web analytics
Gå till innehåll

Siffror i allmänhet

Barnen sover som små grisar och det ska jag snart med göra. Dagen har flutit på och den har varit rätt så skön. I morse så var min gräsmatta nästan grön och vädret har varit rätt så skönt och milt. Många vill inte ha slasket och det vill väl inte jag heller, men någon gång måste den komma om vi ska ha någon vår och jag nosar gärna på våren innan den kommer.

Jag ahr funderat på siffror idag. Visst låter det spännande 😉 Men jag kan ibland tycka att det är lite konstigt med siffror. Eller hur de kan komma upp så där helt plötsligt i olika kombinationer. Ibland när jag tittar på klockan så kan den ofta stå på 16:16, 11:25,  10:26,  16:57,  17:02,  11:11 och  22:26. Det är bara några av dom. För de flesta är det bara siffror men för mig är det mina barn födelsetid. Ofta när jag tittar på klockan så kan den stå på en av dessa tider. Jag tycker att det är märkligt. Är hjärnan inställd på dessa tider så det är därför som man tittar just då på klockan?

Spännande 😉

Har varit hos pappa idag. Sen tog vi en långpromenad i det vackra vädret. Det var som sagt slaskigt men det var så skönt och framförallt milt.

Nej. Nu ska jag natta min kudde. Natti nattikramar till er där ute i cybervärlden!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Siffror i allmänhet

  1. Cissa

    Precis det händer mig jätteofta, fast bara med mina egna siffror och i omvänd ordning, 08.11. Men jag har faktiskt inte tänkt på det som mina siffror förrän jag läste det här inlägget, utan alltid undrat varför jag alltid fastnat på just de siffrorna...
    Kram från Blixten Cissa 😉

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: