web analytics
Gå till innehåll

Silbersky är ett stort frågetecken!

Silbersky. Vad kan man säga om honom? Ja inte det jag egentligen skulle vilja. Han anser att den 21-åriga killen som orsakade sin f.d flickvän en kraftig hjärnskada fick ett extremt hårt straff?

Ursäkta mig, men hur tänker han?

Den 19-åriga kvinnan som fick sitt liv förstört kommer att få ett livstids straff och hon är offret! Skulle då 12 år vara för mycket?

expressen - aftonbladet

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,


Intressant 

Jag är hemma idag från jobbet. Ska ner om en stund tänkte jag. Har inte känt mig bra. Jag har frusit och känt mig helt slut i kroppen. Svärmor var här tidigare o tog en kopp kaffe med mig. Det har varit en hel del nu den sista tiden så straffet kom väl nu förmodligen.

Stéphanie ska klippa sig idag. Hon vill ha kort hår och det är ju hennes hår så hon får väl avgöra det. Hon hade så långt hår innan. Enda ner till midjan och blond. Nu har hon strax efter axlarna o nu vill hon ha det kortare. Det blir säkert fint. Allt klär en skönhet!

Önskar er som läser en fin dag!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.