web analytics
Gå till innehåll

Simhallen med familjen

Jag är dödstrött! Vi har varit i simhallen hela familjen (utom Beatrice. Hon var hos en kompis. De ville inte bada). Jag hade tänkt att ta lite bilder men naturligtvis så hade min mobil laddat ur och jag ville inte ta med mig systemkameran in i badhuset. Så det blev inga bilder, men barnen hade det roligt iaf. Ja jag med 😉

Jag vågade och ta på mig bikinin. Ett under, men det gjorde jag iaf. Sen hoppade jag ner i plurret som ingenting. Konstigt. Jag som brukar vara en badkruka annars. Jag åkte till och med vattenrutschbanan med Hampus och Pontus. För första gången ska jag kanske tillägga 🙂

Benjamin simmade på så gott han kunde och där emellan så tränade han. Robin och André hoppade mest. Ja när inte de åkte vattenrutschbanan. Två omgångar så hamnade vi i bubbelbadet och det var så ljuvligt varmt och gott där! Där hade jag kunnat stanna 😉 Det var så skönt och sitta där i värmen och titta ut mot havet som är täckt av snö och is! Första gången jag kunde njuta av vintern!

Nå. Vad tycks om min nya design? WTFDC har gjort den. Är hon duktig eller är hon duktig? Japp. Hon är duktig. Superduktig skulle jag vilja säga. Jag är så stolt över min hemsida nu. Jag går in ibland bara för att titta på den...skratt...helt sjukt, men jag är stolt. Den är så fin och fotona på barnen blev så bra!

Jag funderar på en film i sängen och sen bara släcka mina blå ögon. Det låter rätt så skönt faktisk. Hur som helst så önskar jag er alla en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

6 reaktioner på ”Simhallen med familjen

 1. Skogslyckan

  Vad kul att du hittade in till mig, och på det sättet hittade jag ju dig. Ha ha ser att du har fler barn än jag, det är jag inte så van vid...ler. Kul att du gillade min blogg jag lägger mig som följare här också. Ha en trevlig helg!
  Kram Pia

  Svara
 2. Mina dagar

  Jag blir så impad av att du tar med dig "alla" barnen till simhallen själv! Det vet jag inte om jag hade orkat?! Bra gjort!

  Kul att du fått hjälp med sidan! Den är fin men jag tycker den andra också var det!

  TREVLIG HELG!
  Kram Eva

  Svara
 3. Smulan

  Tack Eva. Vi hade det verkligen roligt. T.o.m jag badade...skratt...
  TAck. Visst är den fin! Jag tyckte om den andra med men ibland är det roligt att ändra och denna blev så superfin. Janna är duktig!
  Kram och ha en fin helg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: