web analytics
Gå till innehåll

Sista dagen på sommarlovet

Sommarlovet är slut. Visst låter det positivt? Nja, det är nog både ock det där. Jag tycker det ska bli skönt att skolan börjar igen för de fasta rutinerna kommer till hands igen och det tror jag att både barn och vuxna behöver, fasta rutiner. Däremot så kommer jag sakna de varma dagarna. Sen sommaren är jättefin den men alla vet att efter sommaren kommer det en höst och efter hösten en kall vinter. Ni som känner mig vet att jag hatar vintern.

Varje vinter så har jag svårt för att tro att jag ska överleva den kalla vintern med all snö som den bjuder på. Varje vår så suckar jag djupt och tänker att jag överlevde vintern trots allt. Men innan dess så tycker jag att det är riktigt jobbigt. Vissa vinterdagar kan vara underbart fina men de är få i mina ögon.

Vi har varit på stranden med barnen. De badade medan jag och Fredrik satt och tittade på medan de lekte. Det var meningen att vi skulle haft kaffe med oss men tror ni inte att jag glömde påsen hemma med termosen i? Jodå, så det blev inget.

Nu är det dags för barnen att lägga sig och det blir nog dags för mig med sen. I morgon blir det kanske en jobbig dag. I morgon är första dagen som jag är helt själv sedan pappa dog. Risken finns att man blir påmind. Pappa brukade alltid ringa mig på förmiddagen och eftermiddagen. Jag brukade alltid gå upp till honom antingen innan barnen hämtades eller efteråt. Det kommer kännas.

Jag säger god natt och sov gott!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: