web analytics
Gå till innehåll

Sista dagen som 4:a åring

Denna lördag har gått fort. Inte så konstigt kanske med tanke på att jag låg hela förmiddagen. Jag var så trött. Mitt sockervärde har legat högt hela dagen samtidigt som värdena har  gått som en berg och dalbana. Ikväll ligger det på 15,8.  Jag har ändå hunnit med att sortera ur skåpen i köket. Man samlar på sig en massa som man bara slänger in i skåpen. Nu åkte dom ut i alla fall och jag fick mer plats.

Fredrik och jag åkte till gravarna. Den 24: var det 1 1/2 år sedan sen pappa gick bort samt att min faster skulle fyllt år och igår så skulle Fredriks bror Tomas fyllt år. Vi satte tulpaner för jag tycker att de står så fint och framför allt länge trots vintern.

När jag kom till pappas grav så såg jag steg från en hare i snön och de stegen slutade precis vid pappas grav. Tyvärr så tänkte jag inte på att fotografera det innan jag steg fram till graven och förstörde harens tassteg. Det såg så roligt ut att dessa harsteg gick till pappas grav och försvann där.

Tiden går fort. Man vet aldrig när ens sista tid är inne och man bör leva fullt ut utan ovänskap.

Vi har haft Viktoria här i kväll. Alltid roligt med friska fläktar i hemmet. Hon och min dotter Stéphanir fixade till kärleksmumsen som vi ska ha i morgon då Pontus fyller fem år. Jag får en stor pojk i morgon 🙂 Jag har slagit in presenter och handlat in ballonger och kalashattar.

Nu blir det sängen för mig så jag säger god natt och sov gott.

Instagram
Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: