web analytics
Gå till innehåll

Sista normala dagen för ett år framåt

Igår fyllde min nåst yngsta son 12 år. Det är inte klokt vad åren går. Han önskade sig pannkakor till middag och så ville han ha pannkakstårta till fika. Med det så serverades det grädde, sylt och glass.  Ja som ni förstår så är det en kille som älskar pannkakor. Jag, Stèphanie och Beatrice gräddade pannkakor hela eftermiddagen igår.

Det var mycket trevligt. Hela familjen var samlade. Alla barn, deras bättre hälft och barn. Det var underbart. Jag älskar är vi är samlade.

Vi la ihop till hans presenter. Han önskade sig ett datorspel så det fick han. Sedan blev det en faktabok om djur. Hans stora hobby är just fakta om allt och ingenting. Han skriver gärna så han fick ett block med pennor. Det kan han ha vid sin dator. Sedan fick han pengar.

Hampus födelsedag Hampus födelsedag

Jag tror han blev nöjd med sin dag. Han såg i alla fall glad ut 🙂

Idag är det den sista normalaste dagen detta året. I  morgon är första dagen på ett tufft år. Min äldsta son ska in i fängelset Jag kommer sakna honom och jag hoppas han får det bra där. Jag vet inte hur fängelsena ser ut här i Sverige. Någon som vet?

Som mamma är man så klart orolig. Samtidigt som det ska bli skönt att han äntligen åker in. Låter det hemskt? Med det menar jag att ju fortare han åker in ju fortare kommer han ut.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: