web analytics
Gå till innehåll

Självmord

Skådespelaren Emil Forselius tog sitt liv. Han efterlämnade sin familj. Sambo och 4-månaders son.

Skrämmande rader. Emil blev bara 35 år. Ingen ålder precis och han hade mycket glädje framför sig. Hans son tex. Stackars kille som ska få växa upp utan sin pappa. Tragiskt!

Jag har sett honom i några filmer.  Beck - Vita nätter,  Järngänget och Sprängaren. Han var med i Wallanders nya Indrivaren. Den kommer förmodligen många att se. Brukar vara så. Stjärnor hyllas mer när de är döda än vad de gjorde när de levde.

Hårt men sant.

Skickar mina tankar till hans familj!

R.I.P.

Jnytt.se - Svenska Dagbladet

Pernilla Wahlgren har världens bekymmer, men jag har lösningen till dom. Hon ska upp i andra chansen nu i melodifestivalen och på samma dag så ska hennes bror gifta sig. Hon vill inte missa sin brors bröllop, men hon står då på scen för att försöka komma vidare till finalen i den svenska uttagningen till melodifetivalen.

Om hon struntar i att sjunga så kan hon gå till sin bror i stället. En kanonlösning. Hennes bror blir glad o jag slipper höra henne ännu en gång.

Niklas blev inte bara blåst av sin syster utan även av sin nyblivna fru.

Japp...så är det i kändisvärlden. De har samma bekymmer som många vanliga svenssons har men när det gäller kändisar så ska det skjutas upp i skyn. De ska hyllas för att de fixar artistvärlden samtidigt som de har hand om sin familj. Andra som har vanliga jobb. Mindre kända jobb. De har oxå familjer o gör samma arbete som alla andra, men det betyder inte lika mycket.

Idag är alla barnen i väg. Det är skola och dagmamma. Solen är framme idag men det är kallt! Jag längtar efter den efterlängtade våren nu. Det är ljuvligt att höra fåglarna sjunga.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: