web analytics
Gå till innehåll

Sju enkla steg

Ni som känner mig har kanske hört att jag och min dotter planerar att starta en egen firma så småningom. Vi vet att det kommer krävas hårt arbete men vi är inte rädda för att arbeta hårt. Vi älskar att jobba med sådant som vi tror på och vi tror på oss.

Vi ska gå en starta eget kurs och lära oss grunden. Få tips om hur man kan gå till väga och så. Det finns även en hel del intressant ute på nätet. Sju enkla steg kan hjälpa oss att starta vår egen firma. Det låter inte bara roligt utan även mycket spännande.

Vi har många planer som vi tänker jobba oss uppför. Sen är det inte säkert att det blir så i slutändan men det är dit till toppen som vi kommer jobba för i alla fall. Det ska bli spännande och vi båda ser fram emot det.

Sju steg närmare drömmen. Det låter verkligen som en dröm. Den kommer jag haka mig fast vid.

Publicerat den Kategorier Tourn

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: