web analytics
Gå till innehåll

Sjuka barn här hemma

Det var en lång dag i går. Jag satt i en bil från 9 på morgonen till 13:15 ca. Vi var ute och sträckte på benen en liten stund men sen var det bara att sätta sig i baksätet igen. Snacka om att man var stel i benen. När vi kom fram så varade mötet i ca 2 timmar och sen var det lika lång väg hem.

Jag var hemma ca 19:00 i går och då var det bara att lägga barn, sen var jag helt slut. Sov som en stock hela natten men jag hade en konstig dröm. Jag tänker inte försöka mig på och förklara vad jag drömde för jag vet knappt själv. Men konstig var den.

Det ser ut att vara fint väder ute idag. Kanske det kan bli en promenad senare idag. Får se hur Hampus mår med för han var varm i går kväll och i morse hade han feber. Hans tur att vara hemma och vara sjuk. Stéphanie låg med feber i helgen och igår hade hon ont i magen. men idag är hon i skolan och hon mår bättre.

Jag ska ner till tvättstugan. Missade tre maskiner tvätt igår då jag var borta hela dagen men än är det ingen fara på taket. Ni får ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: