Gå till innehåll

Sjuka barn i helgen

Jag sitter just nu i Skåne och skriver. Vi åkte ner efter barnen slutade skolan och det tog några timmar at köra. Jag loggade in här och hade 50 inlägg att läsa. Nya inlägg då, sen har jag 38 av de gamla kvar men jag kommer inte hinna att läsa alla. Jag ska försöka läsa i kapp det jag kan. Vill ju inte missa något heller 😉
Vi är och hälsar på mamma med sambo och min lillasyster. Vi ska vara här i helgen så det blir inte så mycket vid datorn. Skönt o komma ifrån lite tycker jag. Man kan behöva det ibland. Jag har fotograferat lite idag men jag kan inte lägga in bilder. Det får komma i morgon för det brukar gå att få in dom om jag kopierar dom från ett annat ställe. Konstigt nog. 
 Benjamin har varit hemma idag från skolan. Han mådde inte så bra. Jag tycker Pontus känns varm nu med. Förmodligen sjuka barn i helgen då med andra ord. Stackars pojkar!
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen så jag säger god natt o sov gott! 
Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Sjuka barn i helgen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: