Gå till innehåll

Sjuka barn och tvättdags

Idag har jag två pojkar hemma från skolan. Förkylda, ont i halsen och allmänt hängiga. Ja det är förkylningstider nu så det var väntat. Själv mår jag lite bättre, förutom värken i kroppen men den har jag hela tiden mer eller mindre. Ryggen idag känns men man ska känna att man lever.

Ska tvätta idag. Har redan tvätt som väntar på att bli vikt så jag har att göra hemma idag.

Det har gått veckor sedan valet gjordes och vi har ännu inte fått någon statsminister. När hade dom tänkt att ordna det? Tycker det är lite dåligt av regeringen att inte komma fram till en lösning. Jag vet att det kan vara svårt men i alla fall. Det är dags nu att fixa en regering som kan föra Sverige framåt. För mig finns det bara en kandidat som är lämpad för det, men det blir nog inte så.

Vad ska ni hitta på med idag då? Har ni ni några planer?

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

24 reaktioner på ”Sjuka barn och tvättdags

  1. Gunilla Nilla Hansen

    Usch så tråkigt med alla dessa förkylningar som går runt nu. Hoppas sönerna snart kryar på sig. En del tvätt skall jag ta hand om idag också och sedan skall jag försöka ta mig ut och fotografera lite.

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: