web analytics
Gå till innehåll

Sjuka lite till mans

Vaknade tidigt i morse. Klockan stod på 04. Jag försökte somna om men vaknade hela tiden så sömnen i natt var inget att hurra för. Vaknade med värk i min kropp. Ingen höjdare. Har ont i höfter och rygg. Jag följde med tvillingarna till skolan idag. Pratade lite med rektorn och sedan gick jag hem igen för att äta frukost. Jag var så trött sen på förmiddagen så jag gick och lade mig för att vila och somnade och vaknade upp 3 1/2 timmar senare. Jag behövde nog den sömnen.

Sitter här och trött fotfarande och ärligt talat så längtar jag till sängen i kväll. Stéphanie har varit hemma och varit sjuk sedan i torsdags förra veckan men hon ska gå i skolan i morgon. De små killarna har varit hemma idag för de mådde inte bra i morse och Fredrik har med varit hemma. Det är väl något skit som går nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.