Gå till innehåll

Sjukhusvistelser

Idag har jag gjort Kalmar osäker tillsammans med min svärdotter och mitt barnbarn. Träffade Robin och Stéphanie med under dagen. Men dagen började med en tur på sjukhuset. Det tog inte så lång tid där tack och lov. Det blev en sväng på stan. H&M var siktet. Tove skulle handla lite kläder. Sen blev det lunch med Robin och Stéphanie. sen var det dags igen för mig att åka till sjukhuset fast denna gången var det med Stéphanie. Hon hade tid hos Ortopeden. Vi gick en sväng in till försäkringskassan med. Tove och Robin skulle dit så jag följde med.

Det låter inte som vi har gjort så mycket men det tog ändå en hel dag. Jag är helt slut i mina leder just nu. Speciellt i mina ben och höfter. Men man ska väl känna av att man lever?! Det gör jag varje dag men ibland så känns det lite extra. Det blir samma tur i morgon i Kalmar fast utan sjukhusvistelser i dubbel upplaga. Ska dit på morgonen bara men sen är det bra.

Ikväll händer det inte så mycket. Jag ska bara ta det lugnt. Kanske se på TV. Vi får se. Det finns ju aldrig något bra på TV ändå och ibland är det faktiskt rätt så skönt och slippa titta på den. Jag lägger mig hellre med en bra bok i handen i så fall. Just för tillfället har jag ingen ro att läsa men det kommer väl igen.

Ni får ha en fin kväll och sköt om er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: