web analytics
Gå till innehåll

Sjukt barn

Jag har en sjuk pojke hemma. Feber och förkyld. Han myser i soffan med filmen Mästerkatten. Själv satte jag mig här för att skriva lite. Det var meningen att jag, Tove och lilla Nellie skulle åka in till Kalmar idag men då Pontus blev dålig så blir jag hemma. Jag ska in till Kalmar på fredag ändå så jag missar inget egentligen. Jag ska till min samtalskontakt då. ska bli rätt skönt för jag behöver prata ur mig lite. Jag har gått hos henne nu i 10 år. Det är lång tid. Jag ska begära ut min journal tänkte jag. kan vara intressant och läsa. Kanske kan man se de framsteg man faktiskt har gjort i sitt tänkande.

Problemet är att jag tänker för mycket ibland. Det är lättare om man bara låter allt vara som det är men så kommer dom där OM, MEN och KANSKE fram. Tän om inte de orden hade funnits?! Så mycket enklare livet hade varit då.

Hampus är i skolan. Tänk att han har börjat trean nu. Tiden springer iväg alldeles för fort. Tvillingarna har ju börjat i sjunde klass. Det är inte klokt. Nästa år tar Robin studenten och året därefter så tar Stéphanie studenten.

Jag vaknade i morse och kände av min onda höft. Det blir ingen tvättning idag för det klarar inte min kropp av. Min högra höft vill ibland inte som jag vill och det är ätt att jag överbelastar den vänstra när jag går. Det blir en ond cirkel.

Nu ska jag mysa med lillkillen här. Önskar er alla en fin dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: