web analytics
Gå till innehåll

Ska det förbli en dröm?

Har ni sett på gladiatorerna? Det har jag. De har olika moment som man ska försöka klara av och en av dom är att klättra på väggar. Det ser roligt ut. Det hade varit roligt och testa det någon gång. Dock så har jag en annan dröm och det är att klättra i ett berg och nå toppen.  Det hade varit häftigt och kunna gå hela vägen från start till topp. Sätta flaggan på toppen och ta en minnesbild. Visa för omvärlden att jag faktiskt klarade det.

Saken är den att jag är höjdrädd så det kanske inte är så roligt som jag tror att det skulle vara. Jag måste kanske titta ner emellanåt och då får jag kanske svindel. Vad händer då? Faller jag kanske? Naturligtvis så ska man ju inte klättra själv och idag finns det säkerhetsanordningar som är superbra. Frågan är ändå om man som jag är rädd för höjder kan förlita sig på den säkerheten? Jag tror det egentligen.

Så då är frågan. Ska man övervinna rädslan? Som i detta fallet faktiskt är två. Rädslan för höjder och för säkerhetsanordningarna. Eller ska jag fortsätta att ha det som en dröm? Det är ju faktiskt bra att ha drömmar med. Kanske räcker det att stanna därvid?!

Sportklättring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: