web analytics
Gå till innehåll

Ska det strula så ska det

Skulle varit i Kalmar hos min samtalskontakt men kom aldrig dit. Bilen slutade och fungera. Jag ringde dit och skulle säg att jag inte kunde komma men då var telefonkön full och man skulle kunna avboka tiden via nätet. Men det gick inte det heller så nu tror förmodligen min samtalskontakt att jag bara uteblev.

Tycker det är dumt att man bara ska kunna ringa dit eller till vårdcentraler över lag för det finns dom som inte har telefon till exempel men som har en dator. Lite svårt att ringa utan telefon. Det borde vara lika enkelt att kolla mejl som det är att lyssna av en telefonsvarare. Det är i och för sig inte alla ställen som har en telefonsvarare där man kan lämna återbud på i heller. Jag blev bara skickad till att återkomma eller anmäla via nätet vilket inte gick.

Men men. Jag får förklara när jag får en ny tid. Hade dock sett fram emot att komma dit idag för jag tror att det behövs. Men men...sådant är livet som sagt.

Det går mot helg i alla fall. En dag kvar sedan är det mys som gäller. Jag ska ju iväg på operation början av veckan så jag träffar inte barnen på några dagar då så vi får ta igen det denna helgen istället.

Idag var jag på utvecklingssamtal med min yngsta son. Det går bra i skolan för honom. Lite myror i byxorna ibland bara men det är som för de flesta barnen i hans ålder. Han vet vad han är bra på och han vet vad han behöver träna mer på. Sedan stämmer det inte alltid överens med vad hans lärare tycker alltid hahaha.

Nu ska jag värma mig med en kopp kaffe och försöka värma min själ lite. Det är så kallt ute nu så man vill ju inte gå ut. Jag är dessutom lite rädd för att bli förkyld nu när det börjar närma sig operationsdag. Ha en fin torsdag mina vänner!

4 reaktioner på ”Ska det strula så ska det

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: