web analytics
Gå till innehåll

Ska jag baka?

Gud vad jag är trött. Gårdagens bilresa har satt sina spår. Sen har jag en envis förkylning med som inte vill bryta ut riktigt. Jag är trött i kroppen och jag har ont i halsen. Pontus fick hosta i går men än så länge har han inte hostat idag. Får väl se hur det blir.

Stéphanie har en kompis här hemma och de ska baka idag. Jag skulle oxå behövt och baka. Ja behövt och behövt men det hade varit roligt med nybakade bullar eller något. Jag förstår inte hur andra bär sig som har fler barn och som hinner baka massor. Var får dom sin tid ifrån? När jag väl har tid över för mig själv så vill jag sitta ner och ta det lugnt fem minuter. Kanske det som är felel? Jag skulle kanske baka då i stället?

Nej bakandet får faktiskt vänta då. Allt har sin tid och jag sitter hellre ner en stund och tar en paus än att baka en massa kakor. Det händer ibland att jag bakar bröd men det är inte ofta. Det finns i affären och så länge de har så kommer jag inte att ta extra tid till bak. Är jag en dålig mamma?

Nu blir det kaffe. Ha en fin dag.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Ska jag baka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: