web analytics
Gå till innehåll

Ska mamma verkligen behöva bevisa att hon är ful?

Ja det fick jag höra idag av min äldsta dotter....trodde jag...hahaha...

Vi sitter vid bordet och har ett roligt familjemöte. Vi pratade om sysslor och vem som inte kunde göra vad. När det kom till mig...eller om mig rättare sagt så tyckte jag att min dotter sa: Ska mamma verkligen behöva bevisa att hon är ful? när hon i självaste verket sa: Ska mamma verkligen behöva bevisa att hon har fibromyalgi?

Ja där ser man vad ens hörsel gör när man blir äldre...hahaha

Idag var jag på skolan och pratade med en av mina barns lärare. Allt går bra med honom i skolan. Han är väldigt duktig och han lär sig mycket. För någon månad sen fick ett sms från hans lärare och jag blev något förvånad när jag läste det för det stod att han hade fått kvarsittning??? Ja jag blev mycket förvånad för han brukar verkligen alltid sköta sig. Ännu mer förvånad blev jag när jag fick veta orsaken: Snöbollskastning??? 

Ja Hampus hade fått kvarsittning för att ha kastat snöbollar på skolgården. Hampus som i stort sett inte tycker om att ta i snö. Ännu mindre att leka i snö. Jag kunde inte låta bli att skratta när jag läste sms:et för det var rätt så komiskt. När Hampus kom hem så frågade jag honom om han hade ftt kvarsittning och det hade han fått. Men straff tyckte jag inte att det var sa han för jag fick jobba med historia.

Hampus älskar historia!!!

Hahahaha...ja det var ju bra att han trivdes den extra lektionen som han drog på sig. Han hade inte bara roligt innan utan även efteråt...hahaha...

Ja barn är roliga.  Det är svårt att inte älska barn <3

Pontus hade öppet hus på fritids så vi gick dit och fikade idag och såg vad fint Pontus hade gjort. Det blev en mysig stund.

Barn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: