web analytics
Gå till innehåll

Skaffa dig ett EGET liv i stället för att livnära dig på mitt!

Jag har några anhängare som är ett stort fan av mig. Ska jag känna mig smickrad? Dessa personer har vigt sitt liv till att försöka göra mitt liv surt för mig, men de misslyckas hela tiden. Så ja...jag ska nog känna mig smickrad för de lägger ju ner sin tid på lilla mig. Tack!

Jag skrev ett blogginlägg om att vi närmar oss juletider och det gör vi ju. Vi är inne på den 2:a december redan. Inte långt kvar till jul nu. I det inlägget fick jag en kommentar som löd.

Och snart flytt för er. Det var ju satt ett datum och sen kan kronofogden avhysa er utan era saker.

Personen ifråga måste skaffa sig ett liv. Rtt eget helst för det kan ju inte vara nyttigt för personen att försöka livnära sig på andras liv. Snart flytt skriver hen. Nej, det blir ingen flytt snart. Vi ska fira jul snart och ingen, och jag menar INGEN kan ta bort den glädjen från mig. Vi SKA ha det roligt!

Tänk att det finns människor som bara måste försöka göra livet surt för andra människor. Dom kan inte ha något intressant liv som ger dom något roligt i vardagen. Det är ju nästan synd om dom! Men bara nästan 🙂

Igår så storstädade jag ovanvåningen. Gjorde lite julfint i vardagsrummet. Storstädade toaletten och sorterade bort det som vi inte skulle ha kvar längre. Idag så känns det i mina leder men det var värt det.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: