web analytics
Gå till innehåll

Skitsnack och lögner är allt vissa kan

Var hos doktorn idag och ska dit igen om 14 dagar. Äntligen har jag träffat en doktor som är mån om sina patienter. Det är full koll och det känns tryggt. Det är inte ofta man träffar en läkare faktiskt som man känner sig trygg med. Hon tittar inte på klockan och de 20 minuter som man egentligen har betalat för är längre än så hos henne. Idag tog besöket nästan en timme och det var skönt och få kunna sitta där i lugn och ro och berätta hur det är och hur jag mår.

Hon ska prata med dietisten för den nya medicinen ska sättas in. Sedan tog hon bort en tablett och lade till en annan. Jag har blivit så muntorr sedan vi höjde den ena medicinen så nu ska vi försöka sätta ut den sista av den gamla medicinen för att sedan börja med en ny som ska vara bättre. Jag hoppas verkligen att det blir bättre.

Fick reda på att en viss person fortsätter med att sprida sina lögner om mig. Jag undrar när denna person verkligen ska lägga sin tid och energi på sig och själv och sin familj i stället för att sätta det på att snacka sitt skit och sprida sina lögner. Det hade varit bättre om denna person själv stod för vad den har gjort. 

Ikväll är det Farmen som gäller och sedan blir det att lägga barn. De ska upp tidigt i morgon. Jag går min lilla runda varje kväll för att titta till mina barn så att de har täcke på sig och sussar gott. Ja jag vet att jag är en hönsmamma 😉

Det värdefullaste man har är ju ändå trotts allt barnen. Det finns inget viktigare i mitt liv än att veta att mina barn har det bra och mår bra. Ibland kan jag sitta och titta på dom och jag undrar vad jag har gjort för att få så underbara barn. Något bra har jag ändå gjort i mitt liv. Jag har gjort det bästa man någonsin kan.

Ibland så tänker jag på hur lyckligt lottad jag är som faktiskt har mina barn. Det finns dom som gärna vill ha barn men som inte kan få. Det är tragiskt.

Nu ska jag fortsätta att mysa med familjen innan det blir TV och sängdags. Ha en fin kväll!

Instagram
Intressant?

5 reaktioner på ”Skitsnack och lögner är allt vissa kan

  1. Lotta

    Visst är det underbart med läkare som är som din.
    Om det är hon jag anar som pratar skit så vill jag att du ska veta att om hon säger något till mig om dig så lyssnar jag inte på henne, jag tycker om dig!
    Kramar!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: