web analytics
Gå till innehåll

Skogspromenad och slottsruinen

Jag har min stora son med familj på besök. De kom förra torsdagen och de är kvar här än. Det var ett bra tag sedan jag träffade  min son så jag är mycket glad över att ha honom här och det var roligt att få lära känna hans mysiga familj. Idag kom sonen och frågade om vi skulle ta en promenad i skogen och jag älskar att gå och speciellt ute i vår vackra natur s jag sa naturligtvis ja. Vi hämtade Hampus och Pontus på fritids och gick sedan iväg. Med mig hade jag Sally Vi hade lite kaffe och läsk med oss och fikabrödet köpte vi på Netto.

Vi gick in mot Mullekojan som dagisbarn och skolbarn har haft så roligt med under åren. Nu är det någon som haft roligt och bränt ner den. Ja inte hela men jag vågade inte låta mina barn leka där idag. Så synd att folk ska förstöra sådant. Vi gick upp så vi kom till slottsruinen och det var en brant backe upp som André och Sandra fick hjälpas åt att ta upp Milo i vagnen. Själv gick jag med Sally och var helt slut när jag kom upp haha.

Där uppe kom belöningen i alla fall. Vi letade upp en bänk som vi dukade upp kaffet på och sedan njöt vi av det vackra vädret och den fina utsikten. Det har varit en mycket trevlig och mysig eftermiddag med min stora son med familj.

Vi gick hemåt och då började Sandra och André med middagen. Själv gjorde jag lite nytta vid datorn och skrev lite. Jag har även tvättat idag och jag har fått in allt i skåpen. Nu sitter jag här och är trött. Har ont i mina leder med men det är förmodligen efter all tvättande. Pontus har varit på fotbollsträning med. Fredrik körde upp honom och stannade där under tiden. Nu har de små blivit duschade och ska snart lägga sig.

Ha en fin kväll <3

Sjubarnsmamma

Sjubarnsmamma

Sjubarnsmamma

Sjubarnsmamma

Sjubarnsmamma

Sjubarnsmamma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.