web analytics
Gå till innehåll

Skolavslutning idag

Sitter här trött som bara den. Skolavslutningen tar verkligen på krafterna, och då var det inte ens jag som gick ut skolan. Jag satt bara på läktaren i kyrkan o såg på alla fina barn som sjöng så vackert.

Jag blev väldigt stolt faktiskt när jag såg mina barn. De var så fina o så söta. De har verkligen växt till sig bara på detta året som gått. När jag tittade på Robin så blev jag så rörd. Det har varit en lång resa för honom genom låg och mellanstadiet. Han har blivit mobbad och skoltiden för honom har inte alltid varit en dans på rosor, men han har kämpat på.

När jag såg honom så kom tårarna. Man blev så rörd av hela situationen. Tack o lov så var man inte ensam utan det var många fler med mig som hade tårar i ögonen. Kanske inte av samma orsak som mig men iaf.

Rektorn häll sitt tal och denna rektor som finns på Viktoria skolan hade jag önskat kunnat följa med till den skoa Robin ska börja i. Hon har varit helt otrolig. Ett stort stöd både för alla inblandade i se olika situationerna. Hon har verkligen gjort sitt jobb, och det mycket bra!

Jag var ju med de två små i går. De gick ut en dag tidigare än skolklasserna. De satt som tända ljus. Hampus satt t.o.m och bläddrade i en psalmbok 🙂

Idag var jag först med tvillingarna sen var det en timmas uppehåll o sen var det då dags för Robin o Stéphanie. Benjamin och Beatrice var jättefina. De satt så fint o var nog förväntansfull för detta var ju deras första avslutning. Benjamin sa att nu slutade han ettan o nu skulle han börja tvåan. Jag sa till honom att det kan ju få bli sommarlov först 🙂

 

Stéphanie satt där framme med alla de andra barnen o jag gick fram för att fotografera henne.

Hon såg inte glad ut o jag försökte lätta upp stämningen, men det gick inte så bra. Hon var ledsen o jag frågade varför. Jo då satt en kille bakom henne som har varit på henne ofta under skoltiden. Han har mobbat henne o han kunde inte låta henne vara denna sista skoldag heller. Jag sa till henne att säga till hans lärare men det hade hon gjort flera ggr men de gjorde inget.

Killen har en egen hjälplärare så jag frågade henne om hon var hans lärare men hon hänvisade till en annan tjej. Jag frågade henne o hon frågade vad det var.

Jag sa ett ord jag faktiskt aldrig använder inom kyrkans väggar men jag blev så upprörd o arg framförallt för min dotters vägnar. Hon skulle inte behöva sitta o vara ledsen på sin avslutningsdag. Speciellt inte när det finns en assistent till killen som borde vara på sin plats. Bredvid honom!

Jag råkade kläcka ur mig att pojken djävlades med min dotter o hon var ju snabb med att säga till mig att inte svära. I stället för att försätta mig i en försvarsställning så sa jag vänligt men bestämt till henne att säga till killen o att det inte är första gången som detta händer.

Då äntligen reste hon sig upp o pratade med killen o satte sig hos honom o hans kamrater. De vet om att han inte alltid fixar att vara med andra. De visste om att min dotter var utsatt ännu en gång. Ska man verkligen behöva säga till dom att sköta sitt jobb?

Ja tyvärr. Jag råkade svära o jag ber tusen ggr om ursäkt för det, men jag är inte mer än människa jag heller.

Jag lyckade iaf att få ett foto på henne.

 

Nu sover alla barnen. Det har varit en stor dag för alla barnen. De lär nog sova gott o länge 😉

Ursäkta bildkvalitén på mina bilder. Den usla bildkvalitén, men jag hade bara min mobil så det är därför.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: