web analytics
Gå till innehåll

Skön dag med mycket sol

Vilken fin dag vi har haft. Jag och Beatrice tog en långpromenad med Nellie och Sebastian. Turen tog tre timmar sammanlagt. Vi gick upp till Dollarstore där barnen själva fick välja vilket tema dom ville ha till sitt kalas som vi ska ge dom. Nellie har ju fyllt år och Sebastian ska fylla år. De valde muggar, sugrör, tallrikar, partyhattar och glasskålar. Det blev inget tema i slutändan mer än att det Sebastian valde var väldigt pojkaktigt och det Nellie valde var mycket flickigt 😊 Nu ska vi bara välja ut en dag med.

De har redan bestämt vilka tårtor dom vill ha. Det var roligt och se deras glada miner när de valde ut det dom ville. Finns inget bättre än glada barn ❤

Vi gick hem och lämnade sakerna, sedan tog vi en tur ner till stan. Gick in på kupan och köpte nalle till Mimmi. Den andra hon hade har vi fått begrava. Men den varade ändå rätt så länge. Hon blev jätteglad när hon fick den nya. Sprang runt i trädgården med den. Gömde den och hoppade glatt upp på en av trädgårdsstolarna.

Vi tog en tur ner till hamnen och sedan vidare till graven. Det behövdes vattnas. Det var riktigt torrt där. När vi var klara där så gick vi hemåt. Fick badkläderna på barnen. Bytte faktiskt om själv utifall att jag skulle doppa mig. Tänkte att det nog inte var troligt att jag skulle göra det men man vet ju aldrig. Det är som triss- någon gång så händer det 😉

Vi gick till poolbaren. Barnen hoppade i. Själv tycker att det var kallt, men ändrade mig när jag varit i en liten stund. Till sist så bestämde jag mig för att doppa mig. Helt otroligt. Det var skönt. Gick hemåt när barnen badat klart och satt sedan i trädgården medan min sons flickvän gjorde dagens mat, pannkakor. Efter maten så har det varit fotboll för hela slanten.

Jag hoppas att ni alla har haft en fin dag så här långt. Önskar er en fin fortsättning!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: