web analytics
Gå till innehåll

Sköna dagar på Hotell Conrad i Karlskrona

Vilken underbar helg jag har haft. Min dotter bjöd med mig till Karlskrona för att bara göra ingenting. Bara komma ifrån lite och vila upp oss lite. Med oss hade vi Stéphanies pojkvän Jonatan. Han tänkte överraska sin pappa men det visade sig att han var i Kalmar. Så är det ibland.

Hotellet vi bodde på hette Hotell Conrad. Mycket trevlig personal. De hade alltid ett leende på läpparna. Hotellrummet var mysigt. Det fanns en dubbelsäng och en tvåmansbäddsoffa som blev till en skön säng. Där sov jag. Allting var super. Det enda som jag blev lite besviken på var att det stod i broschyren att det skulle finnas kombinerad badkar och dusch. Badkaret fanns inte, men de hade däremot en lite mysig pool som man kunde boka och de hade bastu. Där satt vi och njöt.

Vi tog en tur på stan. De hade en mysig galleria där de hade byggt tak över alla byggnaderna så man kunde gå på det lilla kvarteret utan att behöva gå ut 🤗

Tack underbara Stéphanie för att du bjöd med mig. Det var roligt att få spendera tid med dig och Jonatan. Det har blivit mycket skratt kan jag säga.

Ett stort tack till mina två äldsta söner som tog hand om mina andra barn hemma. Utan er hade det varit omöjligt för mig att åka iväg.

Jag har verkligen de bästa barnen man kan få. Är så lycklig över att få vara deras mamma.

Nedan är lite bilder från helgen.

Hotell Conrad
Hotell Conrad
Hotell Conrad
Hotell Conrad
Hotell Conrad
Hotell Conrad
Hotell Conrad

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: