web analytics
Gå till innehåll

Skönt att slippa packet!

Ja det är det verkligen. Jag har nog aldrig packat upp så många lådor förr. Men det har gett resultat iaf. Affären är öppen och det är bara småsaker kvar. Sååååå skönt!

Tänk så stor skillnad det kan bli på en o samma lokal beroende på vad man har där inne. Innan var den cykelaffär med verkstad. Efter målning och åter målning så började det att ta form.

Nu är det en klädaffär i stället för cykelaffär. Den har vi flyttat. Den finns numera där vi hade den stora verkstaden. Där har vi målat, lagt golv o tak. Burit ut och packat upp. Nu finns det mesta på plats.

I veckan som gick så packade jag upp massor med kläder. Det var klänningar, tröjor och byxor. Det är inte klokt vad kläder är tunga egentligen. Nu är det slutpackat iaf. För denna gång. Det blir massor när man öppnar en ny butik.

Idag har vi varit ute o gått en runda med barnen. De tre stora var på sitt håll o Beatrice är på kalas så det var bara Benjamin o de två minste kvar hemma. Pontus fick en ratt monterad på sin vagn och hade så roligt med den.

Benjamin o Hampus åkte på sina nya sparkcyklar. Hampus fick en trehjulad sådan. Efter en stund blev han förmodligen trött för han satte sig ner på gatan o sa att han var slut. Bensinen hade tagit slut sa han. Han kunde inte köra mer. Han hade nog en reservtank iaf för han for upp igen o tog nya tag...skratt...

Vi ska till pappa en stund idag med o sen ska jag jobba några timmar i kväll.

Kram
Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: