web analytics
Gå till innehåll

Skönt och prata av sig

Igår var jag i Kalmar nästan hela dagen. Jag fixade papper på att jag är ensam vårdnadshavare på några av barnen för vi ska skaffa ID kort till dom. Det är bra att ha idag. Sen träffade jag min samtalskontakt och det var riktigt skönt att prata av sig igår faktiskt. Jag pratade om hur  jag upplevde min barndom med tanke på allt som hände. Övergrepp och mobbing. Sen pratade jag om pappa. Hur det var för honom. Allt jag gjorde för honom och vad andra släktingar tyckte. Jag pratade om de sjukdomar pappa hade och vad han behövde för vård och att jag fanns där för honom.

Det är 4 1/2 år sedan pappa gick bort men ändå så har jag inte sörjt riktigt för man har sett till andras behov först. Sen har det hänt massor runtomkring en så man har varit tvungen att ta hand om det först. Att få prata av sig med någon opartisk person är otroligt skönt för de ser på saker och ting på ett annorlunda sätt ibland och kan då framföra det och jag som sitter där kan se det via andras ögon för en stund. Det är ju så att när man är mitt i allt så ser man inte igenom det riktigt.

Det var igår det. Idag fyller min minsta år. Pontus blir 8 år idag. Ett stort GRATTIS till honom. Jag frågade honom vad han önskade sig och han svarade ingenting. Den som fyller år får bestämma maten och Pontus valde pannkakor för att Hampus älskar pannkakor. Han är så snäll. Naturligtvis får han paket fast han inte önskar sig någonting. Jag tror han blir nöjd.

Nu ska jag koka lite kaffe och ta ut hunden på en promenad. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: