web analytics
Gå till innehåll

Skor mig på Baronen ;-)

Vilken dag det har varit. Jag somnade tidigt i går och vakade sedan några gånger under natten. Mellan de gångerna så hade jag konstiga drömmar. Jag har haft ont i min axel som gick ner i ryggen. Efter lite vila så blev det lite bättre. Åkte in till Kalmar sen för  möte med Robins lärare på hans skola. Det gick jättebra.

Vi mötte upp Tove efter mötet och sedan gick vi till Baronen och kikade runt. Jag var tvungen att få tag på ett par vinterskor till mig. Jag hittade först ett par stövlar så jag kunde tänka mig men de fanns bara i beige och jag vill helst ha svart. Sedan hittade jag ett par fina kängor som jag kunde tänka mig att ha. Fick köpa dom i en större storlek så jag kunde ha ett par varma sulor i. Jag blev nöjd med dom i alla fall.

I morgon är det fredag och det är rätt så skönt. Det innebär att det är helg. Min syster flyttar hit på lördag och min mamma och hennes sambo samt min bror kommer hit. Även min morbror och hans fru. Ska bli roligt att träffa dom. Det har jag inte gjort på flera år.

Ikväll blir det farmen och sedan sängen för min del. Ni får ha en fin kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: