web analytics
Gå till innehåll

Skördefest och loppisrunda

Att vara trött i sitt psyke är något som tar hårt på en. Man orkar ingenting.

Jag sover dåligt. Vaknar flera gånger och har konstiga drömmar. Huvudvärken vill inte släppa fast jag tar min Alvedon och Naproxen. I förrgår var jag så trött så jag tänkte att vila kunde vara svaret, men jag hade inte ens ro till det. Ena stunden så bara sitter jag här och gör ingenting. I nästa far jag på något för att skingra tankarna.

Dessa tankar som virvlar runt just nu är på grund av förra måndagens session i terapin. Det är jobbigt men mycket lärorik. Vi pratade om olika saker och vissa saker visste jag sedan innan, men fast jag visste det så är det just det som inte lämnar mitt huvud. Jag visste men det är som att det har kommit ifatt mig. Svårt att förklara.

Igår hade jag också huvudvärk. Vädret är ju inte det bästa i heller. Jag blev i alla fall glad när min näst yngsta son kom med presenter som han hade köpt på en marknad här på Öland. En ekorre och en tomte där det fanns en hjärtformad bricka där det stod: Världens bästa mamma.

Jag och och mina barn gick til Dillarstore och sedan ner till stan. Det märks att restriktionerna är släppta. Folk ska trängas inne i butikerna. Vi tog en loppisrunda med under eftermiddagen. Hittade lite smått och gott. Inget stort. En kortlek (jag samlar ju på dom), en burk med tomtar på. Ja, det var nog allt. Sedan for vi ner till Eriksöre. Där är ju så mysigt! Vi gick längs bygatan där. Tittade på konst och olika hantverk. Köpte hem två små pumpor som jag ska sätta på pappas grav. Lite lök fick jag också med hem.

Det var kallt, men det var värt att åka ner dit. Men nu är jag nöjd för denna gången. Nu får det gärna lugna ner sig med turistbesökare.

Idag ska det bli kroppkakor för hela slanten. Tvillingarna fyller år om en månad men Beatrice kan inte komma hem då och vi har ingen möjlighet att åka till henne så vi firar dom nu när hon är här. Min näst äldsta son med familj samt min äldsta dotter kommer hem. Även min svärmor kommer. Det ska bli trevligt. Jag tycker det är roligt att samlas så här men jag kommer vara helt slut ikväll 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: