web analytics
Gå till innehåll

Skördefest på ön

Jag har alltid undrat om det kan finnas liv på andra planeter. Varför skulle jorden vara den enda "platsen" som det skulle finnas liv på egentligen? Aftonbladet skriver att det kan ha hittats en planet där det kan finnas liv.  Rätt häftigt om det skulle vara så. Det är ju inte så att man skulle kunna åka dit och titta för enligt experterna så skulle det ta flera generationer att åka dit.

Jag läste att Tony Curtis är död. Han blev 85 år gammal. Jag sa inte för så länge sedan till Fredrik att jag ville ha serien Snobbar som jobbar som Tony Curtis spelade tillsammans med Roger Moore. Den är bra. En rikemans kille som möter en "playboy" eller vad man nu kan kalla det för o de ska jobba tillsammans. Det blir en hel del roligheter.

När jag ändå är inne på gamla godingar. Såg ni på Cagney och Lacey? Polistjejerna som rensade upp på gatorna. Den var bra och skådespelarna var duktiga.

I morgon är 50-öringen ett minne blott. Finns det någon som kommer att sakna den? Förstår ärligt talat inte varför vi skulle ha den överhuvudtaget. Ska bli skönt o slippa den iaf. Har några sparade för det kan vara roligt o ha på äldre dagar 😉

Vi har varit ute o kört lite idag/i kväll. Det är ju skördefest i helgen. Invigningen var idag. Vi åkte till Störlinge och tittade lite. Det är ett lantbruks och motormuseum.

Det första vi fick se när vi körde in var ett stort monster. En traktor där föraren kunde vända hytten. Lite häftigt faktiskt.

Korten är tagna med mobil men man ser hur stor maskinen är när man tittar på det översta kortet till höger. Fredrik står framför hjulet och hjulet är större än vad Fredrik är.

Det är som sagt skördefest på hela Öland o det finns höbalar och pumpor överallt. Många har gjort fina verk av höbalar o dyl.

Här har vi en gubbe, en traktor och slottsruinen som är byggda av höbalar. Finfint tycker jag.

I morgon blir det jobb men på lördag o söndag så blir det nog en runda på ön med bilen. Blir nog många fina ställen vi kommer att hamna på.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Skördefest på ön

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: