web analytics
Gå till innehåll

Skördefesten över för denna gången

Då var skördefesten över för denna gång. Mycket hantverkare och konstnärer överallt. Den ena duktigare än den andre. I fredags åkte vi till Eriksöre och njöt för fullt. Mycket folk men det är så det ska vara under en sådan helg som denna, men jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker det är skönt nu när det har lättats upp lite nu.

Det regnade smått i fredags men igår var det rätt så fint. Det är annat vad man kan säga om dagens väder. Det har öst ner ordentligt och naturligtvis så var jag tvungen att vara ute i det. Snacka om att jag blev ordentligt sur. Inte i humöret utan i kläderna. Det droppade efter mig där jag gick.

I morgon är det en ny dag på en ny vecka. Barnen ska till skolan och jag har att göra hemma bland annat. Jag hoppas ni alla får en fin kväll och en mycket fin och trevlig vecka. Nedan ser ni lite bilder från helgen. Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: