web analytics
Gå till innehåll

Skräddarsydda fönster

Vi har pratat om att byta ut fönstren och dörrarna på vår altan. Lättare sagt än gjort att hitta fönster och dörrar som passar in har vi märkt. Vi vill har dörrar med fönster så vi kan se ut och det gör ju att det inte blir så mörkt också. Det kommer in lite dagsljus och det i sin tur gör ju att det blir varmt och skönt med där inne. Jag sökte runt p internet för att se om det fanns några bra alternativ där och det gjorde det. Jag hamnade på vinasfonster.se som skräddarsyr fönster.

Det hade varit perfekt. När vi gjorde altanen så byggde vi ju efter måtten på fönsterna. Ska man ha nya så är ju risken att de nya inte passar in men kan man skräddarsy fönsterna så blir det ju enklare och de passar in bättre. Jag är ju långt ifrån kunnig när det gäller den biten så jag betalar gärna lite mer för att få det serverat å att säga. Det kan helt klart vara värt pengarna.

Sen vill vi ha dörrar med glas. Skjutdörrar har vi idag med glas i men jag skulle vilja ha lite finare än dom vi har idag. Ja vi får väl se hur vi gör. Nu vet vi i alla fall att möjligheterna finns.

Vinasfönster

Publicerat den Kategorier bloggerfy

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.