Gå till innehåll

Skrattar så jag gråter

Vilken dag det har varit. Man brukar säga att ett gott skratt förlänger livet. Är det sant så blir jag hur gammal som helst. Dagen idag har varit både rolig och trevlig. Dagen började med att vi gick upp i morse o Peter tjatade om en Doris som jobbade på GeKås. Denna Doris är då alltså en kille.

Jag sa naturligtvis emot för inte kunde väl en kille heta Doris???

Men Peter gav sig inte. Han hette Doris!!!

Vi körde upp till GeKås och började shoppingrundan med att stå en timme i kö. Det tillhör shoppingen här men det började att småregna så det var ju mindre roligt kanske.

Där i kön så kom det fram att killen hette inte alls Doris utan Boris. Där ser man vad en bokstav kan göra och Peter fick ge sig och jag fick rätt 😉 Han hette INTE Doris!!! 😀

När vi väl kom in så handlade vi som bara den. Vagnen var full efter halva turen där inne så det innebär alltså att vi ska in en sväng till i morgon. Vi hann med två idag 😉

Ja vi stod i kö i två timmar för att komma till kassan. En timme åt gången med andra ord. Det var det jobbigaste. Förstår egentligen inte varför man utsätter sig för denna tortyr. Flera timmar i kö. Ont i benen. Fattigare på pengar. Fler saker som man ska få plats med hemma. Men visst har det sin charm 😉

Men det är lite så att man längtar dit när man kommer in o efter dagens slut så vill man bara hem. Man går ju några kilometer där inne. Nu är iaf julklapparna säkra för i år. Skönt!

I morgon är det min avdelning som vi ska gå igenom. Jag behöver lite kläder med. Sen blir det leksaksavdelningen o till sist allt för hemmet. Springer inte tiden i väg så blir det en tur in till Netonnet. Annars får vi ta det i Kalmar en dag framöver.

Jag handlade till pappa med. Nu kan han vara ute i vinter om han vill. Köpte en jättefin vinterjacka till honom samt mjukis byxor. Han villa ha det. Ska se om de har morgontofflor till honom i morgon. Har de inte det så får jag se om de har det i någon annan affär. Det är viktigt att hålla sig varm nu i vinter.

Ikväll så spelade vi kort och jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde i kväll på evigheter. Jag skrattade så jag grät. Gemenskapen vi hade i kväll jag, Fredrik, Diana, Peter, mamma o Lasse var otrolig. Diana har humor o hon fick mig att skratta flera ggr.

Nu ska jag lägga mig för det kommer en morgondag med. God natt o sov gott goa vänner!

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Skrattar så jag gråter

 1. Anna

  Godmorgon, vilken shoppingdag, men jag vet inte om jag skulle orka me köandet, beställa på nätet är nog min grej 🙂
  Skratta bör man annars dör man,haha
  Lycka till med dagens shopping!
  Kram Anna

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: