web analytics
Gå till innehåll

Skulle du döpa ditt barn till Adolf Hitler?

Hur kan man döpa sitt barn till Adolf Hitler?

Pappan som gav sin 3-årige son det namnet tycker att man ska skilja på dåtid och nutid. Ja det kan jag väl hålla med om men lite längre än så måste man väl ändå tänka. Han vill flytta från Amerika o funderar på att flytta till Tyskland.

Jag finner inga ord faktiskt. Fast man ska släppa det som varit så kommer alltid Adolf Hitler vara förknippat med ond och död.

Se videon på denna sidan.

När jag valde namn till mina barn så ville jag inte ha namn som kunde bli förknippat med något negativt. Nu menar jag inte småsaker utan namn som finns i historieböckerna.

Ja ja. Alla tänker vi olika. Tur är väl det.

Idag är det första skoldagen. Det är även första höstdagen och första inskolningsdagen. Det är mycket första men absolut inte det sista.

Jag ska vara med idag när Hampus o Pontus skolas in på dagis. I sex timmar ska jag sitta där och se på när barnen leker.

De har ju varit hos dagmamma tidigare men det fungerade inte så bra. Jag tror att det blir bättre när Hampus kommer till en avdelning där det finns fler barn i hans ålder. Han är 4 1/2 år och nästa år ska han börja i 5-års gruppen. På dagis kommer han att träffa sina blivande klasskamrater. Sen kan det vara bra att sära på Hampus och Pontus med. De träffas ändå dagligen på hemmaplan.

Smickra mig 😉  Flattr this

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger.

1 reaktion på ”Skulle du döpa ditt barn till Adolf Hitler?

  1. Annkatrin

    Alltså, vad tänker dom föräldrarna med?? Inte barnets framtid i alla fall.
    Du, jag såg att din länk till mig inte fungerar, du har nog den gamla adressen kvar på den.

    Kramiz

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: