web analytics

Slepp taget om människan!

Varför har folk så svårt att släppa greppet? Varför vill de inte inse att människan inte finns mer? Människan var en världskändis, men oavsett hur känd han egentligen var så var det ingen som kände honom. Klurigt o konstigt? Ja men det var ju så. Låt människan få vila i frid!

Jag är hemma idag med de två små. Den ena sover som en stock just nu o den andra vilar på soffan. Han lär somna när som helst han med tror jag. Det är fint väder idag så vi har varit ute hela förmiddagen. Jag har hängt ut tvätt och jag har vikt tvätt så lite nytta har jag gjort.

Ska fixa till lite lunch nu tänkte jag. Får se vad skafferiet har o erbjuda 😉

Ha en fin dag så länge så hörs vi säkert igen sen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

One Reply to “Slepp taget om människan!”

Kommentera

%d bloggare gillar detta: