web analytics
Gå till innehåll

Sliter mina grå hår

Nu är jag trött på datorn. Har suttit här och försökt fixa med min sida (denna)

Det är en del att göra. Man tror inte det innan man börjar men det är många sidor som man ska logga in på och ändra uppgifter på.  Den som försöker gå in på min sida som jag hade innan kommer inte in. Det innebär att jag förlorar mina läsare. De som följde min blogg via bloglovin och blogkeen måste in på min nya sida och registrera sig på nytt. Ingen jobbig process utan det är bara et tryck på en knapp, men hur ska alla veta vart jag är?

Jag hoppas det inte strular mer nu, men risken finns att det gör det. Jag har säker glömt något 🙁

Jag ska fixa lite här hemma nu tänkte jag. Önskar er en fin eftermiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: