web analytics
Gå till innehåll

Slut i huvudet

Jag är helt slut i huvudet. Har varit så trött hela eftermiddagen och jag har svårt för att tro att jag har högt socker. Har ju inte vräkt i mig mat precis. Hade jag lagt mig nu så hade jag säkert somnat och sovit till i morgon. Klockan är inte ens sex. Undrar hur de kommande två timmarna kommer att vara.

Dagen började som vanligt att barnen skulle upp och sedan få i sig lite mat. Sen är det påklädning för att sedan gå till skolan. Min sons kläder satt inte bra på honom (som vanligt) och hela världen rasade. Kläderna måste sitta perfekt och gör dom inte det så får man verkligen veta att man lever.

Hela vägen till skolan så var det katastrof för honom, men han lyckades till sist få dom att sitta bra. Så är det nästan varje dag här hemma när vi ska gå någonstans. Oftast så vill han inte gå någonstans alls för han tycker det är onödigt. De som vi ska gå till kan komma hem till oss i stället tycker han.

Jag pratade med fritidsfröken idag om hur det går i skolan och där är det aldrig problem. Jag förstår inte det för jag tycker ju att det borde vara samma visa där som hemma. Fritidsfröken sa att det ofta kan vara så att de håller sig på skolan och sedan släpps det loss hemma. Jag tycker ändå det är konstigt för när jag tar sonen med mig till stan till exempel så kan han ju hålla på hela vägen hem.

Vad kan man göra annorlunda som förälder? Eller är det jag som förälder som inte kan min sak?s

Egentligen så är det inte så konstigt kanske att man är trött för det är mycket som händer runtomkring en hela tiden. Idag har jag dock inte gjort något hemma mer än lagat till middagen som blev Nilssons blandning. Vi tog det vi hade i frysen och det blev pasta, pyttipanna och chicken nuggets. Barnen tog vad de ville ha och det blev lugnt vid matbordet.

Ikväll är det val för andra kämpen i Farmen. Det ska bli intressant och se. Jag hoppas på att han väljer André men det förvånar mig inte att det blir Mats (han heter så va) Janne tror jag inte att han tar för jag tror han (förste kämpen) vill visa upp sina muskler.

Ser du på Farmen? Vad tycker du om säsongens deltagare?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: