web analytics
Gå till innehåll

Små blir stora

Det är Tisdag. Hela dagen t.o.m. Vi är inne på den 12:e dagen denna månad. På det nya året. Jag förstår inte vart de andra 11 dagarna har tagit vägen?! Det var inte så längesen vi var ute vid 12 på natten natten till den 1:e Januari.

Tiden springer iväg. Min näst största son blir 13 år om 8 dagar. 13 år???!!! Inte klokt. Min lille kille börjar bli stor.

Jag vet inte vad jag ska ge honom än. Hade tänkt o köpa en klocka till han men det fick han en i julklapp av någon. Onödigt o ha två. Får luska ut vad han själv vill ha.

Sen har jag min minsting Pontus. Han blir två år 15 dagar. Det var inte så längesen han var nyfödd tycker jag. Nu är han snart två år och han är envis som synden! Han kan allt tror han. Han har en vilja av stål.

Här sitter han och har somnat ifrån maten. Han ska vara med så länge han bara kan 🙂

Han är fortfarande dålig. Inte lika hög feber idag men dock feber. Får hoppas det ger med sig snart. Han är så mammig o skulle jag komma en halv meter ifrån honom så blir han gnällig.

Ska ut lite i friska luften sen tänkte jag. Frisk luft är ju bra o få.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.