web analytics
Gå till innehåll

Små fina hjärtan

Åkte till Kalmar igår för att träffa min äldsta son med familj. Det är så roligt att se dom tillsammans. De har växt otroligt mycket bara på ett dygn. De är vuxna och de tar verkligen hand om sin dyrbara skatt. Att lill-sessan är älskad kan man se på flera mils avstånd.

Jag var förväntansfull när flickan låg i sin mammas mage. Nu när hon är här så känner man kärleken växa mer och mer för varje dag som går. Jag är bara 45 år gammal men har redan 3 barnbarn. Det låter kanske konstigt men jag känner mig fruktansvärt ung just nu hahaha.

Lilla Nellie är så glad för sin kusinvitamin. Hon pussar på henne hela tiden och igår när hon fick hålla henne så var hon så stolt och så glad. De är för goa de små liven.

Alizia

Alizia

Alizia

Alizia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: