web analytics
Gå till innehåll

Små små människor

Mitt liv har alltid varit intressant för många, Jag förstår inte det. Det har varit allt från främlingar till släktingar som varit avundsjuka på mig och mitt liv. Varför? Det har pratats skit, ljugits och lagts till. Så fruktansvärt tråkigt för de själva måste ha ett mycket fattigt och tråkigt liv.  Det finns människor som bygger ett berg av lögner men vad de inte vet är att för varje lögn som uppdagas så försvinner det en sten. Det kommer sluta med ett platt fall en dag. Jag brukar säga: Kasta inte sten i glashus, för skärvorna kan skada!

Jag blir nästan rörd samtidigt som jag tycker att dessa personer är patetiska. Tänk att de finner mig så intressant så att de måste prata om mig så ofta och så mycket. De tror att de kommer åt mig med sina lögner men så är inte fallet. Jag bryr mig så lite egentligen men samtidigt så kan jag inte hjälpa att jag tycker så synd om dessa små människor. De kan ju inte må bra de stackarna.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: