web analytics
Gå till innehåll

Små söta barnbarn

Jag är lyckligt lottad son har möjligheten att få spendera lite tid med mina två äldsta barnbarn. Nellie som ska bli 6 år och Sebastian som ska bli 4 år. Båda är sommarbarn. Ikväll när min man ringde så sa jag till honom att jag stannar nog till fredag för Nellie ville att jag skulle göra det. Då säger trollet: Nej, stanna tills lördag nästa vecka.

Sötnötter ❤

De ville jag skulle natta dom. Det blev två korta sagor innan jag stoppade om dom. God natt och sov gott. Älskar dig hör jag dom säga. Ja det värmer både mitt hjärta och själ. Naturligtvis så sa jag att jag älskade dom. Det är viktigt med bekräftelse när dom är barn.

När jag hade mina tre äldsta barn små så läste jag alltid sagor för dom. Eller så sjöng vi barnlåtar. Det tyckte dom var roligt. Mina fyra yngsta barn har inte varit så intresserade för att lyssna på sagor. Vi pratade bort en stund varje kväll istället. Det var mysigt det med.

Jag har alltid mått som bäst när jag har haft mina barn runtomkring mig. Nu har jag 5 vuxna barn och de lever sina liv. Även tvillingarna fast de fortfarande bor hemma. Jag har två barn som fortfarande är minderåriga men det dröjer inte länge innan även dom är vuxna. Det får mig att börja fundera på livet i allmänhet.

Vem är jag när barnen är vuxna? Idag är jag mamma. Ja det är jag även sen men idag är jag en mamma dom någon behöver. Vem är jag bortsett från mammarollen?

Jag kan ibland känna mig vilsen och bortkommen. Att inte känna att jag hör hemma någonstans gör dig påmind ibland.

Ja livet är som man gör det till sägs det, men är det verkligen hela sanningen? Jag vill påstå att man kan ibland gå en knuff i en riktning som man inte alltid är helt bekväm i att gå. Men man gör ett val och det valet kan ha en stor betydelse för framtiden.

I morgon ska jag till min samtalskontakt. Näst sista gången innan avslut. Vad ska jag prata om? Ja det blir nog lite av varje. Jag får väl se vad hjärtat bär på helt enkelt.

Ha det gott och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: